Αθηνά Παχατίρογλου

Οργανωτική Ψυχολόγος (M.Sc.)
Ψυχοθεραπεύτρια – Συστημική
Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Ονομάζομαι Αθηνά Παχατίρογλου είμαι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και είμαι ψυχολόγος με άδεια άσκησης επαγγέλματος, απόφοιτη του ομώνυμου τμήματος του Παντείου Πανεπιστήμιου, όπου έλαβα και τον μεταπτυχιακό μου τίτλο στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία. Έχω ειδικευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων και είμαι κάτοχος πιστοποιητικού Ψυχοθεραπεύτριας – Συστημικής Οικογενειακής Θεραπεύτριας. Ακόμη, έχω εκπαιδευτεί σε Διαγνωστικές Διαδικασίες για Μαθησιακές και Συναισθηματικές Δυσκολίες σε παιδιά και εκπαιδεύομαι στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία για Ζευγάρια (EFT).

Επί σειρά ετών έχω εργαστεί σε διάφορες δομές, όπως σε παιδικούς σταθμούς, σε παιδοψυχιατρικά τμήματα, στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε κέντρα για ευπαθείς ομάδες και στο δίκτυο κατά της βίας των γυναικών. Συντονίζω ομάδες γονέων και είμαι εκπαιδεύτρια στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, έχω πραγματοποιήσει και πραγματοποιώ ομιλίες σε διάφορους φορείς και διοργανώνω βιωματικά σεμινάρια για εφήβους και ενήλικες.

Έχω δημιουργήσει το χώρο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας «Περί Ψυχής Λόγος» που απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν για τις διαπροσωπικές τους δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν διαταραχές ψυχικής υγείας ή είναι αντιμέτωποι με μια προσωπική ή οικογενειακή κρίση όπως ένα διαζύγιο ή ένα θάνατο, που επιδιώκουν να γνωρίσουν και να εξελίξουν τον εαυτό τους, που επιθυμούν να ανακαλύψουν διαφορετικά μονοπάτια ζωής.

  • Μη διστάσετε να επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού στο χώρο μας ή online.
Αθηνά Παχατίρογλου

Ψυχολόγος M.Sc.
Ψυχοθεραπεύτρια - Συστημική
Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Η Αθηνά Παχατίρογλου είναι η υπεύθυνη του χώρου  συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας «Περί Ψυχής Λόγος» με έδρα τη Λάρισα.

© 2015-2021 Περι Ψυχής Λόγος
Powered by ITBox